Weekend verslag Markelo

gym5Zaterdag 8 augustus KNMV Jeugd Markelo 50cc t/m 85cc kleine wielen.

De heel constant rijdende Cas Valk #172 wist vandaag de NK Markelo met een mooie 7e plaats af te sluiten. Door een val in de tweede manche moest Cas met verbogen hendels aan zijn stuur helemaal van achteren weer naar voren rijden. Jammer van die valpartij…. had anders veel meer ingezeten. Top gereden Cas!

Uitslagen KNMV (jeugd) Markelo 08-08-2015:

.
.
.
Zondag 9 augustus ONK Markelo:

gym5Update Shana van der Vlist #188 zondag 9 augsutus 2015:

“Tijdens de tijdtraining was ik gevallen, iemand reed mij eraf in de bocht en mn motor lag nog op de baan en toen reden Josiah Natzke en Bo de Clerq in mn motor… Dus toen duurde het even voor ik weer verder kon. Ik zette een 36e tijd neer wat genoeg was om me te kwalificeren voor de wedstrijd.
De eerste manche vond ik niet goed gaan (32e)
Tweede manche ging het rijden wel goed (25e)
Daguitslag 27e.

Groetjes Shana.”

gym5Voor Lynn was het een spannend weekend. Dit was haar eerste wedstrijd na haar zware blessures. (beide polsen + arm gebroken) De beste 40 rijders in de tijdtraining mochten meerijden voor de eerste en tweede manche. In totaal waren er 36 rijders dus Lynn zou er sowieso bij zitten.
*Eerste manche 29e, tweede manche 30e.
“Lynn was vandaag niet tevreden met haar 30 ste plaats tijdens de ONK van Markelo. Lynn is heel gedreven en daarom is plaats 30 niet helemaal wat zij voor ogen had. Lynn is nog steeds hestellende van haar blesure en kan toch terugkijken op een goed weekend. Zij gaat nu haar focus richten op de volgende wedstrijd. Eenmaal terug in haar oude doen zal de plaatsering weer rond de 15e plek liggen. Lynn dankt de Organisatie en de Club van Markelo voor de door haar gekregen Wildcard.”

Uitslagen ONK Markelo 09-08-2015:

.
.
.

gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5
.
.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.