Verona van de Leur – Experience inhuren

Boek Verona van de Leur!

Verona van de Leur exclusief bij uw bedrijf, club of vereniging? Dat kan! Naar aanleiding van de verschijning van haar onthullende biografie “Verona” trekt de ex-topturnster en Sportvrouw van het jaar het land in met de zogeheten Verona van de Leur-experience, een show met diverse interactieve onderdelen.

In het ruim anderhalf uur durende programma praat Verona honderduit over de totstandkoming en de inhoud van haar explosieve boek. Verder is er een signeersessie, een Meet & Greet, kunnen er vragen worden gesteld en is er de grote Verona van de Leur-kennisquiz, met leuke prijzen. Als klap op de vuurpijl voert de ex-topturnster, finaliste van het RTL5-programma Celebrity Pole Dance, enkele zinderende paaldansacts op. En natuurlijk kan ter plekke haar boek worden gekocht.

De Verona van de Leur-experience is geschikt voor sport- annex turnverenigingen, bedrijven en zakenclubs. De inhoud wordt desgewenst aangepast aan doelgroep/publiek.

Boek de Verona van de Leur-experience of vraag info offerte aan: info@vanderleymedia.nl
info@veronavandeleur.nl

1 Comment. Leave your Comment right now:

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.