Shana WMX GP Frankrijk

Update Shana zondag 31 mei 2015:
Voor Shana zit de GP in Frankrijk er weer op.
Shana: “Ik had vandaag een betere start alleen het rijden ging niet zo lekker, toch nog wel 17e maar kon geen ritme vinden… Groetjes Shana”
Voor iemand die zn 2e GP wedstrijd rijdt op een 125cc vinden wij de prestatie tot nu toe al Super en kijken weer uit naar de volgende GP —

Update Shana zaterdag 30 mei 2015:
Shana is vandaag tijdens de 1e manche van de WMX GP in Frankrijk 16e geworden:
“Hoi, ik was bijna laatste in de start en toen in 1 ronde naar 17 teruggereden en toen de hele manche in gevecht met een groepje en uiteindelijk 16e geworden, Groetjes Shana”
Goed gedaan Shana! Op naar een mooie 2e manche

gym5 gym5

“Afgelopen weekend heeft Shana haar 2e WK dames gereden in Frankrijk. Een moeilijke baan met veel hoogte verschil. Ze had er als altijd weer erg veel zin in, maar wel behoorlijk zenuwachtig. In de vrije training wel moeten wennen om in de tijdtraining toch een keurige 18e tijd te zetten. 42 dames hadden de reis gemaakt naar Frankrijk.
De start van de 1ste manche was niet best met nog 2 dames achter zich. Na 2 ronden goed doordrukken al op plaats 18 aangekomen. Ze toonde veel inzet en na een manche met veel onderlinge strijd wist ze op een goede 16e plaats over de finish te komen.
De 2e manche besloten om het roer geheel om te gooien en vanaf de andere kant te starten. Dit pakte goed uit. Helaas kon ze, in tegenstelling tot de 1ste manche, haar ritme niet direkt vinden en kwam na 1 ronde als 20ste door.
Ze gaf alles wat ze had en kwam als 17e over de streep.
In totaal 17 en al met al tevreden met het resultaat. Met 9 WK punten richting Apeldoorn.
Freek heeft de Nationale wedstrijd in Halle meegereden om wedstrijdritme op te doen.
In totaal 2 en met een goed gevoel huiswaarts. Op naar de volgende wedstrijd.”

Groeten Fam van der Vlist

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.