Gister was er ook een MON Jeugd wedstrijd in Overloon. Telt niet mee voor de punten, maar goed voor het wedstrijdritme voor dit seizoen. Verona Works rijder Steffano Anten #74 en Jeremy de Jong #84 waren allebei van de partij, en Steffano stuurde ons het volgende berichtje:
gym5Steffano: “zo de 1ste MON wedstrijd gisteren weer gehad en ik had er echt zin in. De training ging goed en reed goed rond en kwam met een goed gevoel van de motor af. Ondanks dat het regende lag de baan er goed bij. De 1ste manche had ik een mindere start maar ik kwam als 6de uit de bocht en had mooie strijd met een paar andere rijders maar bleef op de 6de plaats en was daar erg tevreden mee. De 2de manche was mn start super, was als een van de 1ste weg maar schakelde
een keer fout… weg kopstart… jammer maar ik zette goed door en reed op plek 8. Helaas maakte ik een foutje en moest mn plekje weggeven en kon hem ook niet meer terug pakken want had last van een paar achterblijvers maar werd toch 9 en totaal 7 harstikke blij mee! Het rijden gaat met de week beter en beter en heb zin in volgende week. De volgende MON die telt voor het kampioenschap. Groetjes Steffano”

Top gedaan

Jeremy de Jong had een wat mindere start van het seizoen, hij had pech met zn achterdemper en is nog steeds wat ziekjes en krijgt het daardoor snel benauwd.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.