mail van mn trainingszaal

Even een korte update.
Ik vertel jullie liever wat positief nieuws, maar daar ben ik weer met mn slechte nieuws…
Met goede moed en strakke focus op mijn doel was ik vorige week begonnen aan mn trainingen voor mijn comeback in de turnwereld. Ik had expres een zaaltje gehuurd die niet bij het grote publiek bekend was, maar wel voldoende wedstrijdtoestellen had, om in alle rust en privé mijn trainingen te starten. De vereniging (waar ik de naam uit respect voor hun privacy niet zal noemen) stemde vol in op mijn vraag of dat mogelijk was. Natuurlijk zeg maar wanneer en voor hoeveel uur, we kunnen altijd iets schuiven en uiteraard kan je ongestoord trainen. Blij dat ik was had ik mn eerste uurtjes gelijk ingedeeld. Tot mijn verbazing krijg ik vanmorgen een mail van de vereniging waar ze plots in 1x van gedachten zijn veranderd en mij verweten dat de inkomsten die ik genereer niet passen met het beleid van hun vereniging. Des te bizar dat iedereen die mij kent, en dat doen ze want ze wisten immers wie ze in huis haalde, plots van gedachte veranderen en discriminerend over mijn bedrijfsvoering tot een oordeel komen…
Hieronder de mail die ik ontving:

gym5

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.