KNMV Son – Cas Valk

gym5

Cas Valk #172:

“Vandaag de NK in Son gereden met Cas, niet een echte crossbaan maar een dikke vette maisplek met 2x wasbord en diverse mooie springschansen.
Zoals we al gewend zijn van andere jaren maakt deze club er echt werk van met veel vrijwilligers. Een dikke pluim voor de organisatie.
De tijdtraining verliep niet helemaal goed doordat gelijk in de 1e ronde de achterrem stuk ging. Op de trainings/clubcrossmotor toch maar een snel rondje gereden en een mooie 5e tijd. De start van de 1e manche was niet goed en op plaats 8 begon hij aan de wedstrijd naarmate de wedstrijd vorderde reed hij naar de 4e plek. De tijd was echter te kort om nog naar de 3e plek te komen. De start van de 2e manche was iets beter en hij kon gelijk op plek 5 beginnen en naar een aantal ronden ging hij naar de 4e plek. Het gaatje werd dicht gereden naar de 3e man en doordat deze een foutje maakte kon hij vrij gemakkelijk naar de 3e plek komen. Totaal ook 3e en daar zijn we super blij mee. Een super dagje weer.
Gisteren ook nog bij de streekwedstrijd in Halle beide manches van de 65 gewonnen zowel van 65cc kleine wielen en 65cc grote wielen.

Groetjes Familie Valk”

gym5

Uitslagen KNMV (jeugd) Son 31-05-2015:

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.