KNMV Lelystad 12-04-2015

gym5

Shana van der Vlist #188

“Vandaag NK Lelystad. Afgelopen woensdag even getraind op Lelystad en dat ging erg goed. Maar vanmorgen in de tijdtraining was de baan heel anders, na de regenval van de dag ervoor en het wilde niet lukken. Ze had een 35ste tijd, dus 2e startrij. De 1ste manche toch redelijke start ondanks de 2e startrij en het rijden ging ook lekker. Als 29 over de finish. De 2e manche duwde ze goed door bij de start en stond haar mannetje. Ze reed een sterke manche op de harde baan en kwam als 20ste over de streep. Erg tevreden met haar rijden op de harde baan.

Groetjes van der Vlist”

.

gym5Cas Valk #172 KNMV Delfzijl 65cc kleine wielen

Cas heeft vandaag een super wedstrijd gereden in Delfzijl. Eerste manche 2e met de start en 3e geworden, tweede manche kopstart en uiteindelijk 5e geworden. Dagtotaal 4e. Lekker weekend gehad na zo’n rot weekend vorige week. Met Lynn gaat het ook steeds beter, ze was dit weekend ook mee naar Delfzijl om haar broertje aan te moedigen.
gym5

.
(meer fotos van de KNMV in Lelystad worden van de week toegevoegd)
gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5 gym5

Uitslagen KNMV Lelystad 12-04-2015:

Uitslagen KNMV (jeugd) Delfzijl 12-04-2015:

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.