contact met turnbond KNGU

Hallo turnfans,

hier weer een berichtje van mij n.a.v. mijn vorige blogbericht.
Na het weggestuurd zijn bij de vereniging waar ik een zaaltje huurde voor mn trainingen heb ik de turnbond (kngu) gevraagd of het legitiem was dat de vereniging op basis van mijn 18+ werkzaamheden mij de toegang kon ontzeggen…
Het antwoord van de kngu: “Besturen van bij de KNGU aangesloten gymsportclubs zijn autonoom in hun opvattingen, en ook autonoom in hun beslissingen op een eventuele lidmaatschapsaanvrage dan wel op verzoeken...”
Tja dit is voor mij niet echt een duidelijk antwoord of misschien juist wel, het is maar net hoe je het wil lezen of wat je wil lezen.
Het leek mij logisch dat een overkoepelende organisatie het niet duld dat in 1 van hun aangesloten gymsportclubs deze vorm van discriminatie als statuut hanteert. 
De bond heeft in hetzelfde mailtje verkondigd mij niet te zullen dwarszitten als het gaat om mijn voorbereidingen naar mijn oude niveau toe, maar mocht ik weer vol willen meedraaien zou ik me aan hun vastgestelde uitgangspunten moeten houden. Uiteraard ben ik bereid om me aan regels te houden, al lijkt mij de eerste grondregel al overtreden: iedereen is gelijk.
Maargoed ik weet dat ik niet verplicht ben om in Nederland mijn comeback te realiseren maar mijn voorkeur gaat daar natuurlijk wel naar uit. Wij hebben de bond het voorstel gedaan om rond de tafel te gaan zitten en elkaar duidelijke antwoorden te geven. Word vervolgd en gaan uit van een goed resultaat voor beide partijen.

Nu zullen jullie denken waarom zet ik dit allemaal publiekelijk… simpelweg zodat ik iedereen kan laten zien dat ik niks te verbergen heb en dat ook van de Bond verwacht. Vroeger was alles immers besloten en mocht er niks naar buiten komen en lees er alle artikelen maar op na wat een puinhoop het daardoor is geworden.

Groetjes Verona

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.