Besluit turncarriere (TV West)

De afgelopen maanden tijdens mijn voorbereiding op weg naar mn eerste wedstrijd werd ik keer op keer met de keiharde waarheid geconfronteerd hoe Nederland (en dus ook ik) in de maling worden genomen wat betreft een veilig sport klimaat voor kinderen…
Maar ik geef niet op, hoe dan ook zal ik een weg vinden om de top in de turnsport te halen. Daarnaast zal ik me inzetten om een veilig sportklimaat voor de kinderen te creëren.

TV fragment TV West (maandag 13 april 2015)

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.